Găzduire asistată

VASP Consult poate oferi un pachet complet de servicii, numit "găzduire asistată" (managed hosting), prin găzduirea site-ului dvs. pe propriile servere.

De reţinut că VASP Consult NU oferă servicii de găzduire tradiţionale; mai precis, clienţii noştri nu îşi pot instala pe serverele noastre decât o soluţie dezvoltată sau configurată pe baza platformei noastre web.

Faptul că nu oferim publicului larg spaţiu şi trafic pe serverele noastre prezintă pentru clienţii noştri următoarele

Avantaje

  • Ne asigurăm că avem un control exact asupra a ce şi cum rulează pe servere şi implicit eliminăm riscul de a fi ţinta unor abuzuri din partea altor tipuri de software pe care nu le putem controla
  • Monitorizăm continuu toate site-urile noastre pentru a ne asigura că sunt operaţionale 24/24 - imediat ce se semnalează o eroare putem acţiona pentru a remedia situaţia cu un impact minim asupra afacerii dvs.
  • Din considerente de stabilitate, securitate şi fiabilitate folosim sisteme de operare Linux, împreună cu serverul web Apache şi sistemul de gestiune a bazelor de date MySQL; în plus, fiecare site rulează propriul sistem virtual de fişiere care asigură o separare completă a conturilor de utilizator şi a datelor gestionate de aplicaţiile web.

Suport

În afară de suport pentru eventuale probleme legate de găzduirea propriu-zisă, echipa noastră tehnică este responsabilă implicit şi pentru următoarele activităţi încluse în pachetul de găzduire asistată:

  • actualizări de securitate (max. 24 de ore din momentul publicării pe site-ul producătorului)
  • instalări şi actualizări ale bazei de date şi ale modulelor aprobate

Ca parte a controlului de calitate, trebuie să aprobăm toate cererile de instalare de module suplimentare pe serverele noastre. Acest lucru asigură compatibilitatea cu ceea ce rulează în prezent pe server şi scade riscul execuţiei unui cod PHP cu posibile vulnerabilităţi. Echipa noastră tehnică posedă calităţile ce permit oferirea unui răspuns optim la orice problemă apărută pe site-ul dvs.

Ce NU se oferă în acest pachet

  • În afara şedinţelor de instruire iniţiale (disponibile ulterior contracost), nu oferim asistenţă în configurarea funcţionalităţii modulelor.
  • Nu oferim suport gratuit pentru remedierea problemelor cauzate de o utilizare incorectă.
  • Trecerea la versiuni ulterioare ale platformei (upgrade nucleu) este suportată contra cost.

Pentru o cotaţie de preţ referitoare la rezolvarea unor probleme concrete de acest gen vă rugăm să ne contactaţi .