Soluţii CMS

Unul dintre secretele folosirii Internetului ca instrument de creştere a propriei afaceri este de vă a actualiza constant informaţiile prezentate pe web - informaţia este utilă doar atunci când este de actualitate.

Site-urile web tradiţionale produse de firme axate doar pe design şi grafică pot arăta foarte atrăgător însă au dezavantajul că nu vă permit actualizarea cu uşurinţă a conţinutului. Ceea ce se traduce fie prin site-uri cu conţinut învechit fie prin facturi suplimentare la orice încercare de actualizare.

Spre deosebire de un astfel de site web static, un site cu conţinut dinamic (Content Management System sau CMS) vă permite conectarea directă pe propriul dvs. site pentru a modifica sau adauga conţinut nou, fără a avea nevoie de alte cunoştinţe tehnice decât cele necesare pentru orice tip de editor de text cunoscut în prezent.

În acest fel puteţi avea control complet asupra site-ului dvs., pentru a vă putea păstra clienţii, angajaţii sau partenerii complet şi corect informaţi.

Folosirea unui site web cu posibilităţi de gestionare dinamică a conţinutului nu trebuie să fie considerat un privilegiu rezervat firmelor cu buget mare - pe termen mediu şi lung este cea mai potrivită soluţie pentru imaginea web a unei afaceri în continuă dezvoltare.

Vă rugăm să ne contactaţi pentru a stabili posibilitatea de implementare a unei prezenţe web CMS pentru nevoile dvs.